OPG ČORIĆ
MIBPG.000177478

Krčić 4
10291 Prigorje Brdovečko

01/33-97-658

098/98-199-48

092/170-18-38

 

Proizvodi

      Svakodnevne aktivnosti i ritam modernog života mogu uzrokovati čitav niz tegoba uz manjkavu prehranu, život u zagađenoj okolini , stresnim situacijama, pušenje, te dovode do narušavanja prirodne ravnoteže organizma i traže dodatne izvore minerala i vitamina.

         Čovjek je odavno spoznao važnost biljaka u
svakodnevnoj prehrani i biljaka koje se mogu
koristiti u ljekovite svrhe, a liječenje biljem
najstariji je oblik medicine.

         Biljke su moćni lijekovi, njihove aktivne tvari , izolirane i sintetizirane su osnova mnogih suvremenih lijekova. Brojna današnja medicinska dostignuća, postupci i lijekovi otkriveni su slučajno ili su nastali iz tzv. pučke medicine i predaje.

         Zahvaljujući predaji narodne medicine, koja i nije poznavala druge lijekove osim prirodnih, neki stari recepti za ljekovite biljne pripravke održali su se do današnjih dana.

         Europska istraživanja pokazuju da čak 80 % osoba, koje uzmu biljne pripravke, osjete neko poboljšanje.

         Zašto kupiti i koristiti naše proizvode ?

  • 1. Sa posebnom pažnjom pristupamo izradi biljnih pripravaka, te su potpuno prirodnog podrijetla, temeljeni na tradicionalnim rješenjima i snažne učinkovitosti.
  • 2. Svi naši pripravci su ručno proizvedeni, što čini proizvode autentičnima i jedinstvenima.
  • 3. Proizvodi su učinkovitiji od sličnih proizvoda na tržištu.
  • 4. Sve tvari u proizvodu, kao i gotov proizvod, provjerene su kvalitete.
  • 5. U našim proizvodima koristimo samo ljekovito bilje i sastojke proizvedene na ekološki način, te ne dodajemo konzervanse, stabilizatore, kortikosteroide, sintetičke sastojke, umjetne arome i boje.
         Na taj način postižemo najveću učinkovitost ljekovitog bilja u njihovom blagotvornom učinku na ljudsko zdravlje.

        Mi naše proizvode proizvodimo od prirodnih sastojaka -  svježeg bilja i drugih prirodnih sastojaka,  biljnih ulja i različitih eteričnih ulja. Pri tom koristitimo cjelovit plod da bi se u potpunosti iskoristili svi aktivni sastojci, kao što su voćne kiseline, enzimi, vitamini i minerali.

         Biljni melemi, kapi i losioni, obilježeni su naljepnicama s datumom proizvodnje, te listom sastojaka - vrlo koristan podatak danas, kad sve više ljudi pati od raznih alergija.

         Konzervansi su još jedna tema o kojoj mi imamo jasan stav. Naime oni djeluju tako da ubijaju sve štetne mikroorganizme koji bi se mogli razviti na hranjivoj podlozi preparata. U doticaju s kožom, oni također uništavaju i njezinu prirodnu mikrofloru koja stvara zaštitni kiseli omotač. Time koža ostaje nezaštićena pred raznim patogenim bakterijama. Niti jedan naš proizvod ne sadrži konzervanse.

         Također, proizvodi mogu biti različitih nijansi boja, jer su boje korištenog svježeg bilja i drugih prirodnih sastojaka, različite u pojedino doba godine.